Utopenci se zelím

 
 
 
PŘÍPRAVA
 
  • 500 g kvalitních špekáčků

  •  g kyselého zelí

  • 150 g cibule

  • 3 velké kyselé okurky

  • 200 g barevných paprik

 
POSTUP
 

Nálev: 300 ml octa, 300 ml vody, po 1/2 lžičkách soli a cukru, po 4 kusech nového koření, pepře, bobkový list Nálev se připraví svařením veškerých surovin. Nechte vychladnout.

Cibuli nakrájejte nahrubo, špekáčky, papriky a okurky na kolečka. Suroviny skládejte do sklenice - špekáčky, cibule, zelí, okurky, papriky a tyto vrstvy stále střídejte. Vše zalijte chladným nálevem a nechte několik dní uležet.

Zdroj:Receptynakazdyden.cz 

 

Zpět