Farfalle s rajčátky a fazolkami

 

                   

Zdroj: www.receptynakazdyden.cz

 

Příprava 

  • 500 g těstovin farfalle

  • 150 g zelených fazolek

  • 1 stroužek česneku

  • 2 lodyhy řapíkatého celeru

  • 20 koktejlových rajčat

  • 3 mladé cukety

  • 1 žlutá paprika

  • 90 g rukoly

  • 1 lžíce vinného octa

  • 2 kostky Knorr Bujon Zeleninový

  • 2 lžíce olivovového oleje

 

Postup:

Ve velkém hrnci uvařte těstoviny al dente.

Uvařte a nechte okapat zelené fazolky.

Česnek oloupejte a jemně nakrájejte, stejně tak i řapíkatý celer na kostky, cukety na plátky, koktejlová rajčata na čtvrtky, papriku na kostičky.

Všechnu zeleninu orestujte s česnekem.

Přidejte k zelenině sklenici zeleninového bujónu Knorr a chvíli vařte, dokud zelenina nebude měkká a tekutina se nevypaří.

Těstoviny smíchejte s fazolkami, přidejte zbylou zeleninu a navrch rukolu, dochuťte olivovým olejem a octem. Důkladně zamíchejte a servírujte.

 << zpět