HŘÍŠNĚ MALINOVÝ DEZERT 

zjemněný sněhovými pusinkami


 

   Budete potřebovat:

   ~  1x nanuk Pegas Premium 

       Cream & Raspberry

   ~ hrst čerstvých malin,

   ~ na 1 plech sněhových pusinek 

      (2 bílky velikosti M, 140 g cukru 

        krupice, špetka soli) 

 

 

Postup

Bílky se špetkou soli vyšlehejte, dokud se nezačne tvořit sníh. Poté přidejte na dvě části 140 g cukru a vyšlehejte pevný sníh, tak aby byly špičky pusinek ostré a neohýbaly se. Pusinky pečte na 120 stupňů v předem vyhřáté troubě na 160 stupňů.

Na talíř položte nanuk Pegas Premium Cream & Raspberry a za použití jedlého lepidla (rozehřátá čokoláda, marmeláda) připojte pusinky. Na závěr nanuk ozdobte čerstvými malinami

 

Zdroj: Prima zmrzlina / spolupráce s cukrářkou Stanisavou Mutlovou  (PunkRockCakes)

 

< Zpět